Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Προφίλ Εταιρείας

H πολύπλευρη δραστηριότητα του Ομίλου εταιρειών Κ. Ζουγανέλη περιλαμβάνει τους τομείς των Κατασκευών Κτιρίων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Αναλυτικά, οι δραστηριότητες του group περιλαμβάνουν:

 • Κατασκευή Κατοικιών και Επαγγελματικών Ακινήτων
 • Κατασκευή Εξοχικών Κατοικιών
 • Ανακαινίσεις Κτιρίων και Διαμερισμάτων
 • Αντιπαροχές Κατοικιών και Επαγγελματικών Ακινήτων
 • Πωλήσεις Ακινήτων
 • Νομιμοποιήσεις και Τοπογραφικά
 • Αρχιτεκτονικές, Στατικές και Μηχανολογικές Μελέτες
 • ΦωτοβολταΪκά - Μελέτη, Αδειοδότηση και Εγκατάσταση

Η πολύχρονη εμπειρία μας και οι έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες μας (Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι) εγγυώνται την τελειότητα και την αξιοπιστία κάθε κατασκευής, ως και την τελευταία λεπτομέρεια, με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο.

Κάθε εταιρεία του Ομίλου Κ. Ζουγανέλη δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο της και συνεργάζεται με αναγνωρισμένους επαγγελματίες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δραστηριότητα του ομίλου στις πληροφορίες που ακολουθούν.

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο της εταιρίας


Ιστορικό Εταιρείας

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Ο Κώστας Ζουγανέλης έχοντας στα χέρια του την εμπειρία των παλαιότερων μελών της οικογένειάς του και την τεχνογνωσία από την απασχόλησή σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, κατασκευάζει κτίρια υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων κάνοντας καθημερινά επίβλεψη και χρησιμοποιώντας υλικά εξαιρετικής ποιότητας ώστε να μπορεί να προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή άριστη κατασκευή και ποιότητα ζωής.

Παρακάτω ακολουθεί μια συνοπτική περιγραφή του ιστορικού της επιχείρησης:

 • Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ιδρύει το 1990 ατομική επιχείρηση με αντικείμενο την κατασκευή οικιστικών και μόνο κτιρίων.
 • Η «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Τ.Ε.» ιδρύεται το 2000 με σκοπό την ανάπτυξη ακινήτων είτε με το σύστημα της αντιπαροχής είτε σε ιδιόκτητα οικόπεδα στην Αθήνα και στην επαρχία.
 • Η «ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ-Γ.-Α. Ο.Ε.» ιδρύεται το 2005 με αντικείμενο την ανέγερση κτιρίων σε οικόπεδα με αντιπαροχή.
 • Η «Κ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» ιδρύεται το 2010 με αντικείμενο την ανέγερση, ανακαίνιση, πώληση κτιρίων καθώς επίσης μεσιτικές υπηρεσίες real estate και εισαγωγή, πώληση και τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες, ταράτσες και πάρκα.
 • Η «Α.Γ.Ζ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» ιδρύεται το 2011 μία νέα κατασκευαστική εταιρεία με σκοπό τις κατασκευές κτιρίων και την κατασκευή ιδιόκτητων φωτοβολταϊκών πάρκων είτε προς πώληση είτε προς εκμετάλλευση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Φιλοσοφία - Όραμα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Η εταιρεία μας, επίσημο μέλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των κατασκευών, πλαισιωμένη από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες (Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους μέλη του Τ.Ε.Ε.) εγγυάται την αρτιότητα και την αξιοπιστία κάθε κατασκευής, ως και την τελευταία λεπτομέρεια, με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Αποσκοπώντας σ’ ένα κτίριο λειτουργικό με αντοχή στο χρόνο, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο, επιλεγμένες με κριτήριο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους. Η προσωπική καθημερινή επίβλεψη της κατασκευής, εξασφαλίζει την τήρηση και εφαρμογή των προδιαγραφών, καθώς και την σωστή χρήση και τοποθέτηση των υλικών, επιτυγχάνοντας έτσι ένα άρτιο αποτέλεσμα.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ - ΣΧΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ
Οι πελάτες μας θα σας διαβεβαιώσουν πως η υπογραφή των συμβολαίων δεν αποτελεί μόνο την ολοκλήρωση μιας εμπορικής συναλλαγής, αλλά την αρχή μιας «άλλης σχέσης», μιας σχέσης ανθρώπινης, που χαρακτηρίζεται από αλληλοεκτίμηση και υπόσχεται υποστήριξη και εξυπηρέτηση του φίλου–πελάτη, χρόνια μετά την πώληση. Η μόνιμη συνεργασία μας με γνωστό όμιλο Τράπεζας, μπορεί να βοηθήσει την υλοποίηση ενός ονείρου που ως σήμερα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Και όταν αυτό δεν φτάνει, εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τον υποψήφιο αγοραστή όσο κανείς δεν φαντάζεται.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ