ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ

Αντιπαροχές Ακινήτων

antiparoxesepagelmatika-introΗ αντιπαροχή ήταν πάντα ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους αξιοποίησης ενός οικοπέδου. Με τη μέθοδο αυτή έχετε την δυνατότητα χωρίς καμία χρηματική συνεισφορά να αποκτήσετε το ακίνητο που ονειρεύεστε συμμετέχοντας στον σχεδιασμό του κτιρίου, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία μιας κατασκευαστικής εταιρείας.

Με τις καλύτερες σχεδιαστικές προτάσεις από την εταιρεία μας και την ομάδα των έμπειρων Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών μας έχουμε την δυνατότητα με ολοκληρωμένες μελέτες-λύσεις να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του οικοπέδου σας διασφαλίζοντας και αξιοποιώντας το ακίνητό σας δίνοντάς του υπεραξία.

Στόχος μας είναι η συνεργασία μας να είναι ουσιώδης και όχι απλά μια συναλλαγή που θα μεταφράζεται με ένα νούμερο ποσοστού στην αντιπαροχή που θα σας έχουμε προσφέρει.

Η συνεργασία που θέλουμε και έχουμε επιτύχει ως τώρα με τους οικοπεδούχους μας, βασίζεται σε κοινά οράματα και σε συνδυασμό με την εμπειρία, την συνέπεια και τα άριστα υλικά με ευρωπαϊκές προδιαγραφές που χρησιμοποιούμε έχει σαν αποτέλεσμα μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Αντιπαροχές