ΜΕΛΕΤΕΣ

Μελέτες, νομιμοποιήσεις και έκδοση αδειών

meletes-introΗ Εταιρία μας θα σας καλύψει πλήρως σε θέματα νομιμοποιήσεων, διεκπαιρέωσης εμπεριστατομένων μελετών και έκδοσης αδειών οικοδομής και φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

pistopoihtika-intro

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Με τη διαδικασία της ενεργειακής επιθεώρησης και την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης των κτιρίων, η αγορά ακινήτων εφοδιάζεται με ένα πολύτιμο εργαλείο άμεσα σχετιζόμενο με την αξία του ακινήτου.

Read more


pvadeies-intro

Τοπογραφικά

Για την αίτηση έκδοσης οικοδομικής άδειας, είτε πρόκειται για άδεια εντός είτε εκτός σχεδίου πόλεως, απαιτείται μια σειρά εργασιών και διαδικασιών. Ενημερωθείτε και επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση Οικοδομικής Άδειας ή Τοπογραφικού Διαγράμματος του οικοπέδου σας.

Read more


pvadeies-intro

Άδειες Οικοδομής

Για την έκδοση μιας οικοδομικής άδειας σε ένα ακίνητο πρέπει να γίνει πρώτα ένα Τοπογραφικό Διάγραμμα και να μελετηθεί το οικόπεδο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να σχεδιαστούν κτίσματα σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη.

Read more


pvadeies-intro

Νομιμοποιήσεις Αυθαιρέτων

Σύμφωνα με τη Νομοθεσία οι ημιυπαίθριοι χώροι καθώς και αυθαίρετοι χώροι που βρίσκονται στο υπόγειο, στο ισόγειο ή σε άλλη στάθμη του κτιρίου και μέσα στον εγκεκριμένο κτιριακό όγκο, δύνανται να νομιμοποιηθούν και μάλιστα με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Read more


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ