ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Φωτοβολταϊκά

pv-introΤα φωτοβολταϊκά (Φ/Β) συστήματα αποτελούν μια από τις εφαρμογές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με τεράστιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, αφού αξιοποιούν την δωρεάν και άφθονη προσφερόμενη ηλιακή ενέργεια.

pvgreen-intro

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα

Το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό μας, η τεχνογνωσία που διαθέτουμε σαν εταιρεία και η εμπειρία μας ήδη στο χώρο με την κατασκευή δύο ιδιόκτητων φωτοβολταϊκών πάρκων 100 KW εκτός Αττικής καθώς και δεκατέσσερα φωτοβλοταϊκά πάρκα πελατών μας είναι εγγύηση για όποιον επιθυμεί την τοποθέτηση ενός Φ/Β συστήματος στο οικόπεδό του.

Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από ένα ή περισσότερα πάνελ (ή πλαίσια) φωτοβολταϊκών στοιχείων (ή «κυψελών», ή «κυττάρων»), μαζί με τις απαραίτητες συσκευές και διατάξεις για τη μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται στην επιθυμητή μορφή.

Read more


pvroof-intro

Φωτοβολταϊκά σε Στέγη ή Ταράτσα

Λαμβάνοντας υπ'όψη το νομοθετικό πλαίσιο και το πλέον προσιτό κόστος, ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει ένα φωτοβολταϊκό σύστημα στη στέγη του κτιρίου του εφόσον είναι ιδιοκτήτης μονοκατοικίας ή ιδιοκτήτης διαμερίσματος με αποκλειστική χρήση ταράτσας ή διαχειριστής κάποιας πολυκατοικίας όπου οι συγκάτοικοι του συμφωνούν.

Read more


pvparks-intro

Φωτοβολταϊκά Πάρκα

Με την ίδρυσή της η «Α.Γ.Ζ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Σε δύο ιδιόκτητα οικόπεδα η εταιρεία έχει κατασκευάσει δύο φωτοβολταϊκά πάρκα στο Ν. Φθιώτιδας. Επίσης ένα ακόμη φωτοβολταϊκό πάρκο βρίσκεται στο στάδιο της αδειοδότησης στην ίδια περιοχή.

Read more


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Φωτοβολταϊκά