ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Φωτοβολταϊκά σε Στέγη ή Ταράτσα

pvroof-introΛαμβάνοντας υπ'όψη το νομοθετικό πλαίσιο και το πλέον προσιτό κόστος, ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει ένα φωτοβολταϊκό σύστημα στη στέγη του κτιρίου του εφόσον είναι ιδιοκτήτης μονοκατοικίας ή ιδιοκτήτης διαμερίσματος με αποκλειστική χρήση ταράτσας ή διαχειριστής κάποιας πολυκατοικίας όπου οι συγκάτοικοι του συμφωνούν.

Υπάρχουν φωτοβολταϊκά panel που εισάγονται από την Κίνα, την Κορέα, την Γερμανία, την Ισπανία, τον Καναδά. Υπάρχουν και φωτοβολταϊκά panel ελληνικά. Κατασκευάζονται στη χώρα μας, είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως και έχει τη δυνατότητα να εισάγει για λογαριασμό σας panel, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Για ένα φωτοβολταϊκό σύστημα χρειάζεται ένα σύστημα βάσεων όπου εκεί επάνω τοποθετούνται τα panel και ένας τουλάχιστον inverter. Ανάλογα λοιπόν με την επιφάνεια της ταράτσας σας ή της κεραμοσκεπής σας μπορείτε να τοποθετήσετε στο σπίτι σας ή στο εξοχικό σας από 1 KW έως 10 KW.

Έτσι λοιπόν από το είδος των panel, το είδος του inverter, το είδος των βάσεων και το εμβαδόν της στέγης ή της ταράτσας μπορεί να υπολογιστεί το κόστος εγκατάστασης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος.

Αφού μελετήσουμε πρώτα το χώρο σας, είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας δώσουμε μια προσφορά για επιμελημένη εργασία στην κατασκευή και τοποθέτηση του φωτοβολταϊκού συστήματος σε ανταγωνιστικές τιμές

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Φωτοβολταϊκά Σε Στέγη ή Ταράτσα