ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Φωτοβολταϊκά Πάρκα

pvparks-introΜε την ίδρυσή της η «Α.Γ.Ζ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Σε δύο ιδιόκτητα οικόπεδα η εταιρεία έχει κατασκευάσει δύο φωτοβολταϊκά πάρκα στο Ν. Φθιώτιδας. Επίσης ένα ακόμη φωτοβολταϊκό πάρκο βρίσκεται στο στάδιο της αδειοδότησης στην ίδια περιοχή.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας Panel στην Ελλάδα, η εταιρεία «Α.Γ.Ζ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει με τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα υλικά φωτοβολταϊκά πάρκα παραγωγής ενέργειας αλλά και ιδιωτικά έργα (φωτοβολταϊκά σε ιδιόκτητες ταράτσες).

Η εταιρεία μας επίσης μπορεί να εισάγει από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού panel, inverter και συστήματα βάσεων. Μπορεί να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις (αγορά έτοιμου φωτοβολταϊκού πάρκου), να ολοκληρώσει την διαδικασία αδειοδότησης ενός οικοπέδου, να σας βοηθήσει στην αγορά ενός ήδη αδειοδοτημένου οικοπέδου και φυσικά να πουλήσει ένα έτοιμο φωτοβολταϊκό πάρκο.

Για οποιαδήποτε συνεργασία με την εταιρεία μας έχουμε εξασφαλίσει την χρηματοδότηση από μεγάλο τραπεζικό οργανισμό μέχρι και το 75% της αξίας του φωτοβολταϊκού έργου.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Φωτοβολταϊκά Φωτοβολταϊκά Πάρκα