ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Real Estate

re-intro-large

To Group Ζουγανέλης διαθέτει προς πώληση ακίνητα υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας ποιότητας κατασκευής. Μπορείτε να βρείτε ακίνητα που προορίζονται για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, ολοκληρωμένα και ετοιμοπαράδοτα ή υπό κατασκευή.

Παρακάτω θα βρείτε τα ακίνητα που είναι διαθέσιμα, εντός και εκτός Αττικής. Επιλέξτε ένα από τα ετοιμοπαράδοτα σπίτια ή διαλέξτε ένα που είναι υπο κατασκευή ώστε να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Ανακαλύψτε τις εξοχικές κατοικίες που έχουμε κατασκευάσει σε βουνό ή σε θάλασσα. Οι κατοικίες έχουν κατασκευαστεί σε τοποθεσίες αναγνωρισμένης φυσικής ομορφιάς ώστε να απολαμβάνετε ευχάριστα τις διακοπές σας.


Κατασκευές υψηλής ποιότητας, με την πολύχρονη πείρα του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη. Οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες μας και οι αναγνωρισμένοι προμηθευτές μας, θα σας εξασφαλίσουν την αρτιότητα και την υψηλών προδιαγραφών κατασκευή που αναζητάτε.

Κατοικίες κατασκευασμένες με μεράκι και αφοσίωση στην ποιότητα. Έχουν κατασκευαστεί σε επιλεγμένα μέρη που είναι γνωστά για την φυσική ομορφιά τους. Σας εγγυώμαστε πως θα βρείτε μία κατοικία που θα ικανοποιεί τις προσδοκίες και τις προτιμήσεις σας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ REAL ESTATE