ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Κατοικίες στο Βουνό

parnasos

Ξύλινες Κατοικίες - Παρνασσός

ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Η εταιρεία μας έχει κατασκευάσει ξύλινα Φιλανδικά σαλέ στη Δρυμαία Αμφίκλειας, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Το συγκρότημα των σαλέ περιλαμβάνει διώροφες κατοικίες των 76 τ.μ. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα με την σαλοτραπεζαρία, το τζάκι καθώς και ένα WC ενώ στον πρώτο όροφος υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα μπαλκόνι με καταπληκτική θέα και μία σοφίτα.

Όλες οι κατοικίες έχουν δικό τους ιδιόχρηστο διαμορφωμένο κήπο με αυτόματο πότισμα εκτάσεως 500 τ.μ. έως και 1000 τ.μ. Διαθέτουν ανοιχτό parking, κοινόχρηστη εξωτερική πισίνα με σκέπαστρο (για χρήση τους φθινοπωρινούς, χειμερινούς και ανοιξιάτικους μήνες). Τον περιβάλλοντα χώρο πλαισιώνει και παιδική χαρά.

ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η τοποθεσία που βρίσκεται το συγκρότημα Ναΐδες, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, το καθιστά ιδανικό σημείο για εξορμήσεις το Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια του χειμώνα αλλά και του καλοκαιριού καθώς η απόσταση του συγκροτήματος από την πιο κοντινή παραλία (Λιβανάτες) είναι μισή ώρα. Το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού απέχει μόλις 22 χλμ. και τα Καμμένα Βούρλα - Λιβανάτες βρίσκονται σε απόσταση 30 χλμ.

Κατεβάστε το εταιρικό έντυπο για τις κατοικίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Όμιλος Εταιριών Κ. Ζουγανέλη έχει πολύπλευρη δραστηριότητα στους τομείς των Κατασκευών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι Δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ

Μην ξεχάσετε να μας προτείνετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ REAL ESTATE Κατοικίες στο Βουνό